Κοιτάτε τον Ήλιο, καθημερινά...!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την Ανάληψη. Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με αυτή αλλά θα ήθελα να το επαναλάβω. Στο τέλος αυτής της χρονιάς δε θα αναληφθεί μόνο ο πλανήτης Γη αλλά και όλοι οι κάτοικοι του, θα είναι Ανάληψη της ανθρωπότητας με το φυσικό της σώμα. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί με αυτή τη μορφή σε αυτό το σύμπαν.

Αυτό τον καιρό τεράστιες ποσότητες ενέργειας ρέουν στον πλανήτη για να προετοιμάσουν τον ίδιο καθώς και τους ανθρώπους του. Το σώμα σας θα μεταμορφωθεί από σώμα άνθρακα σε σε κρυσταλλικό σώμα. Μόνο κατά αυτό τον τρόπο η ενέργεια του φωτός μπορεί να απορροφηθεί και να επεξεργαστεί καθώς στις υψηλότερες διαστάσεις το φως χρησιμοποιείται σαν τροφή για το σώμα. Το φως δεν χρησιμεύει μόνο ως τροφή αλλά είναι την ίδια στιγμή και ένας μεταφορέας πληροφοριών. Για αυτό το λόγο πρέπει να απορροφάτε φως καθημερινά. Έτσι, εφαρμόστε αυτή την τακτική, το να κοιτάτε απευθείας τον ήλιο (χωρίς γυαλιά) μία ώρα πριν τη δύση του ή μία ώρα μετά την ανατολή προκειμένου να δέχεστε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές δεν χρησιμεύουν μόνο για την αναδόμηση του σώματος σας αλλά και για την ανακατασκευή των 12 ελίκων του DNA σας.

Πηγαίνετε στον ήλιο, αλλά ξεκινήστε με μικρές περιόδους, αναλόγως το τι τύπο δέρματος έχετε, οι οποίες κυμαίνονται από 10 λεπτά μέχρι 30 λεπτά. Δεν χρειάζεστε το αντηλιακό σας, το οποίο μπλοκάρει μόνο την εγγραφή των πληροφοριών και της ενέργειας στο σώμα σας. Έχετε ενημερωθεί ότι το ηλιακό φως είναι επιβλαβές αλλά αυτό περιέχει μόνο μία μικρή δόση αλήθειας. Εάν το δέρμα συνηθίσει σταδιακά το φως του ήλιου τότε αυτό είναι ακίνδυνο για εσάς. Την ίδια στιγμή σας έχουν πει ότι πρέπει να μαυρίσετε γρήγορα για να φαίνεστε ωραίες και ωραίοι. Με αυτό σαν πρόσχημα σας εισήγαγαν τη χρήση αντηλιακού το οποίο όπως είπαμε και προηγουμένως το μόνο που κάνει είναι να μπλοκάρει την είσοδο πολύτιμων πληροφοριών και ενεργειών στο σώμα σας οι οποίες είναι απαραίτητες για όλη τη διαδικασία της Ανάληψης. 

Πηγαίνετε καθημερινά στη φύση, στον ήλιο. Το δέρμα σας θα συνηθίσει την ακτινοβολία και έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ενέργεια του ήλιου όλο και περισσότερο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαίρομαι καθημερινά την ηλιοθεραπεία η οποίο χρησιμεύει και σαν τροφή αλλά και σαν δραστηριότητα χαλάρωσης για εμένα και τους συνανθρώπους μου.

Σας χαιρετώ με πολύ Αγάπη και άφθονο Φως.
 
http://space-spacenews.blogspot.com
Κοιτάτε τον Ήλιο, καθημερινά...! Κοιτάτε τον Ήλιο, καθημερινά...! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.