Φορούσε μόνο το άρωμα της...Γυναίκα – επιδειξίας βγήκε για βόλτα στα καταστήματα

Σε τουλάχιστον δύο καταστήματα σε μικρή πόλη βόρεια της Νέας Υόρκης, πελάτες και υπάλληλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν μια γυναίκα να εισέρχεται, η οποία φορούσε μόνο το άρωμά της..

Η Μπάρμπαρα Λαφλέρ, αποφάσισε ότι τα ρούχα είναι περιττά και βγήκε να κάνει τα ψώνια της χωρίς αυτά. Αρχικά, μπήκε σε ένα μικρό σούπερ μάρκετ, όπου μόλις την είδε, ο διευθυντής την προσέγγισε και την ρώτησε εάν αντιλαμβάνεται ότι δεν φοράει τίποτε, αλλά αυτή εντελώς άνετη συνέχισε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους. Τελικά, της ζήτησαν να αποχωρήσει, όπως και έκανε.


Αντί όμως αυτό να βάλει τέλος στην περίεργη αυτή κατάσταση, η Μπάρμπαρα συνέχισε να βολτάρει στον περιφερειακό δρόμο μέχρι που, αρκετά παρακάτω, έφτασε σε ένα κατάστημα με διάφορα οικοδομικά υλικά, όπου ρώτησε τι ώρα είναι. «Κανείς δεν θέλησε να της μιλήσει. Είναι μία κατάσταση στην οποία αποφεύγεις να μπλεχτείς», σχολίασε ο εκεί επικεφαλής.
Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τη γυναίκα με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς. «Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι απλώς ασκούσε το δικαίωμά της να είναι πλήρως ελεύθερη, περπατώντας δημοσίως γυμνή», είπε ο αστυνομικός που τη συνέλαβε. «Κατά περίεργο τρόπο, η ψυχολογική της εκτίμηση έδειξε ότι είναι μια χαρά», συμπλήρωσε.

Φορούσε μόνο το άρωμα της...Γυναίκα – επιδειξίας βγήκε για βόλτα στα καταστήματα Φορούσε μόνο το άρωμα της...Γυναίκα – επιδειξίας βγήκε για βόλτα στα καταστήματα Reviewed by Unknown on 23:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.