Έμαθε στα 23 της ότι η "μητέρα" της την είχε απαγάγει

 



Mπροστά σε μια φοβερή ανακάλυψη βρέθηκε η 23χρονη Καρλίνα Ρενέ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Χάρη στην ληξιαρχική πράξη γέννησής της και τον...
αριθμό κοινωνικής ασφάλισης που ζήτησε από την «μητέρα» που την μεγάλωσε κατάλαβε ότι όχι μόνο δεν ήταν η πραγματική της μητέρα αλλά την είχε απαγάγει από τους βιολογικούς της γονείς όταν ήταν βρέφος.
Η Καρλίνα έμεινε έγκυος και θέλησε να απευθυνθεί σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου και χρειαζόταν τα πιστοποιητικά. Τότε ήταν που άρχισε να υποπτεύεται κάτι και έτσι απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά, όπου έκανε εξετάσεις DNA και ανακάλυψε ποιά ήταν στην πραγματικότητα και ποιοί ήταν οι αληθινοί της γονείς. Και εδώ ξεκινάει η δραματική ιστορία της κοπέλας...
Η «μητέρα» Πεταγουέι στις 4 Αυγούστου του 1987 μεταμφιέστηκε σε νοσηλεύτρια και μπήκε στο νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.
Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν γιατί ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί. Είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ είχε κάνει ήδη τρεις αποβολές και σκέφτηκε ότι η μόνη λύση για το πρόβλημά της ήταν να απαγάγει ένα ξένο βρέφος.
Η μικρή τότε Καρλίνα Ρενέ είχε πάει στο νοσοκομείο επειδή εκδήλωσε υψηλό πυρετό. Την επόμενη μέρα οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου... έψαχναν το μικρό κορίτσι.
Η αστυνομία μάταια προσπάθησε να τη βρει. Τώρα που συνελήφθη η Πέταγουέι δήλωσε ότι λυπάται βαθύτατα για το γεγονός αυτό ενώ ο δικαστής Κέβιν Κάστελ ανακοίνωσε την ποινή λέγοντας ότι οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια «έναν πραγματικό εφιάλτη».
Από την πλευρά τους οι αληθινοί γονείς, συντετριμμένοι δήλωσαν ότι η καρδιά τους έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια και πως θα της άξιζε ποινή κάθειρξης 23 χρόνων, όσα δηλαδή και τα χρόνια που τους στέρησε την κόρη τους. 

http://www.dete.gr
Έμαθε στα 23 της ότι η "μητέρα" της την είχε απαγάγει Έμαθε στα 23 της ότι η "μητέρα" της την είχε απαγάγει Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.