Πάτρα: Η υπαίθρια πορνεία επέστρεψε, αλλά άλλαξε "στέκι"


Δε φαίνεται αν είχαν αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις "σκούπα", που πραγματοποίησαν πριν από μερικούς μήνες οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, για την απομάκρυνση μεταναστών και την εξάλειψη της παράνομης πορνείας...

Οι επιχειρήσεις είχαν σκοπό να "καθαρίσουν" κεντρικούς δρόμους της πόλης από, κυρίως Αφρικανές, που εκδίδονταν παράνομα, όσο και από τους προαγωγούς τους, δηλαδή ανθρώπους που τις σπρώχνουν στην πορνεία, απολαμβάνοντας φυσικά τα οικονομικά οφέλη.

Ωστόσο, αν και αρχικά εξαλείφθηκε για λίγο καιρό το φαινόμενο, τις τελευταίες ημέρες επέστρεψαν και πάλι σε κεντρικούς δρόμους της αχαικής πρωτεύουσας, νεαρές Αφρικανές, οι οποίες από τις 10 περίπου το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες, αναζητούν «παρέα» έναντι αμοιβής.

Στέκι τους πλέον, δεν είναι η Αγίου Ανδρέου και η Κανάρη, αλλά η οδός Τσαμαδού, η Μαιζώνος και η Κορίνθου. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο περάσει από το σημείο, ο οδηγος του θα γίνει δέκτης "προτάσεων" από τις νεαρές, οι σπεύδουν στο όχημα για να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και φυσικά το κόστος τους, το οποίο συνήθως δεν ξεπερνά τα δέκα με δεκαπέντε ευρώ.



Πάτρα: Η υπαίθρια πορνεία επέστρεψε, αλλά άλλαξε "στέκι" Πάτρα: Η υπαίθρια πορνεία επέστρεψε, αλλά άλλαξε "στέκι" Reviewed by junior on 03:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.