Οι δέκα celebrities με τα πιο $exy και σαρκώδη χείλη

Πρόκειται για τις stars, πολλές εκ των οποίων έγιναν διάσημες για το στόμα τους, σήμα κατατεθέν της ομορφιάς τους.

Χείλη σαρκώδη, χείλη καλοσχηματισμένα με καταπληκτικές γραμμές, είναι αυτά που διαθέτουν οι stars που θα σας παρουσιάσουμε.

Ξεκινάμε με την Angelina Jolie, της οποίας τα σαρκώδη χείλη έγιναν διάσημα ανά τον κόσμο, αποτελώντας το απόλυτο σεξουαλικό ατού της διάσημης ηθοποιού. Ζουμερά και «γεμάτα», αποτελούν τη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο αλλά και γυναικών που θέλουν να τα μιμηθούν.

Συνεχίζουμε με τα χείλη της Megan Fox, με πολλούς να λένε πως μοιάζουν πολύ με αυτά της Jolie. Σαρκώδη και εξίσου προκλητικά και αυτά, αποτελούν το λόγο που πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τη Megan Fox, ανεξαρτήτως των υποκριτικών
της ταλέντων.


Τρίτη κατά σειρά η Rihanna, που διαθέτει επίσης πολύ sexy ζουμερά χείλη, σύμβολο της εξωτικής της ομορφιάς και των πολύ ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της.



Ακολουθεί η Amanda Seyfried. Τα καλοσχηματισμένα της χείλη μοιάζουν πολύ αθώα, ωστόσο η νεαρή ηθοποιός αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού πολλών ανδρών που μάλλον βλέπουν τα χείλη της φτιαγμένα για… αμαρτίες!

Από την δεκάδα φυσικά δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η Jennifer Lopez. H Λατίνα τραγουδίστρια, μπορεί να μην διαθέτει τόσο σαρκώδη χείλη όσο οι υπόλοιπες της δεκάδας, ωστόσο το σχήμα τους είναι μοναδικό και σε απόλυτη αρμονία με τις γωνίες του προσώπου της.


Τα λόγια είναι περιττά για τα χείλη της Monica Bellucci, η οποία έχει από τα πιο εκπληκτικά χείλη σε ολόκληρη τη showbiz. Σήμα κατατεθέν της μεσογειακής ομορφιάς της, η διάσημη ηθοποιός χρωστά πολλά σε αυτά!



Εξίσου γοητευτικά και τα χείλη της Natalie Portman. Σαρκώδη τόσο όσο πρέπει, έρχονται σε αρμονία με το καταπληκτικό της πρόσωπο και την απαράμιλλη γοητεία της.
 

Από τα πιο αισθησιακά χείλη είναι αυτά της Rosario Dawson. Πολύ σαρκώδη και χυμώδη, ταιριάζουν απίστευτα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της, και ιδιαίτερα με τα εκφραστικά μάτια αλλά και την «καθαρή» της επιδερμίδα.


Σέξι χείλη και αυτά της Scatlett Johansson, που τα διαθέτει όλα σε… αφθονία! Δεν είναι τυχαία άλλωστε μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς. Λίγο τα σαρκώδη χείλη λίγο οι καμπύλες της… και δεν άργησε να γίνει sex symbol!


Για το τέλος, αφήσαμε την Christina Hendricks που επίσης τα έχει όλα… «πολλά»! Μαζί με τις καμπύλες που βγάζουν μάτι, το όλο σύνολο έρχονται να 
συμπληρώσουν τα σαρκώδη της χείλη.

Οι δέκα celebrities με τα πιο $exy και σαρκώδη χείλη  Οι δέκα celebrities με τα πιο $exy και σαρκώδη χείλη Reviewed by Unknown on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.