ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ: ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ”!!!

  

Χωρίς πρακτικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, αποδεικνύεται το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκατομμύρια Ευρωπαίων επιδιώκουν να αποκτήσουν πάση θυσία.
Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται σε ενημερωτικό σημείωμα του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (cedefop), που βασίζονται σε μελέτες των τελευταίων δέκα ετών, εκατομμύρια απόφοιτοι πανεπιστημίων στην Ευρώπη εργάζονται σε επαγγέλματα που δεν απαιτούν καν πτυχίο, ενώ πάρα πολλοί διαθέτουν περισσότερα προσόντα και δεξιότητες, από εκείνα που απαιτούνται για τη δουλειά τους.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ: ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ”!!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ: ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ”!!! Reviewed by Unknown on 23:40 Rating: 5
Από το Blogger.