Φαντάσματα αναστατώνουν τη ζωή αθλητών στις Η.Π.Α.!!!




Έξι παίκτες της ομάδας baseball της πόλης Iowa των Η.Π.Α. έχουν απευθυνθεί ήδη σε μία ομάδα κυνηγών φαντασμάτων προκειμένου να τους βοηθήσουν να απαλλαγούν από τα φαντάσματα που έχουν αναστατώσει τη ζωή τους τον τελευταίο καιρό!

«Ζούμε εδώ, δύο και πλέον χρόνια τώρα», είπε ο Aaron Smith, μέλος της ομάδας του baseball, συνεχίζοντας: «Αλλά τους τελευταίους μήνες, τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ παράξενα. Πριν λίγο καιρό, ένα παιδί είχε ισχυριστεί ότι είδε ένα φάντασμα, τη μορφή ενός άνδρα».

Στο χώρο σημειώνονται διάφορα παράξενα φαινόμενα όπως αντικείμενα που μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο, τα κανάλια στην τηλεόραση αλλάζουν από μόνα τους συχνότητα, διάφοροι ήχοι ακούγονται από το πουθενά, κ.τ.λ.

Ένας άλλος παίκτης της ομάδας ισχυρίστηκε ότι είδε ένα μικρό κορίτσι στο δωμάτιό του, ενώ και οι έξι έχουν δηλώσει ότι έχουν ακούσει πολλές φορές θόρυβο και ήχους από τον πάνω όροφο, χωρίς να βρίσκεται κανείς.

Το πιο παράξενο περιστατικό, ωστόσο, που έχει σημειωθεί σχετίζεται με τις κοπέλες δύο εκ των παικτών. Ενώ οι κοπέλες κοιμόντουσαν, τα εσώρουχά τους αφαιρέθηκαν -ενώ φορούσαν παντελόνι!- και κατέληξαν σε ένα άλλο μέρος του δωματίου!

Μετά τα τελευταία αλλόκοτα περιστατικά που σημειώθηκαν στο σπίτι, οι παίκτες αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο της ενοικίασής του και να μετακομίσουν σε άλλο μέρος.

Εξίσου περίεργο, τέλος, είναι το γεγονός ότι δώσαν το όνομα «Tim» στο φάντασμα -ή, καλύτερα, poltergeist- του ηληκιωμένου άνδρα (σύμφωνα με τους ερευνητές που εξέτασαν το σπίτι, τα φαντάσματα είναι δύο και πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι και τον παππού της οι οποίοι είχαν ζήσει παλαιότερα στο ίδιο σπίτι).

[Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ & ΕΔΩ]

ΠΗΓΗ
Φαντάσματα αναστατώνουν τη ζωή αθλητών στις Η.Π.Α.!!! Φαντάσματα αναστατώνουν τη ζωή αθλητών στις Η.Π.Α.!!! Reviewed by Unknown on 14:30 Rating: 5
Από το Blogger.