Γνωρίστε τους REDRUM! Επειδή και η HARD ROCK σκηνή στην Ελλάδα....βγάζει διαμάντια!




Μέλη:

Athan "Lyssa" Kazakis - Guitars
Panos Baxevanis - Guitars
Michael Bormann - Vocals
Marco Grasshoff - Keyboards
Alex Kidd - Bass
Thanos Sarketzis - Drums

BIO:
Οι Redrum είναι ένα μελωδικό Hard Rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.
Οι Athan 'Lyssa' Kazakis και Panos Baxevanis ξεκίνησαν το εγχείρημα το Σεπτέμβριο του 2003 και ένα χρόνο αργότερα ηχογράφησαν 12 τραγούδια σε ένα τοπικό στούντιο.
Αφού ήρθαν σε επαφή με τον διάσημο Γερμανό τραγουδιστή Michael Bormann (πρώην-Jaded Heart), έστειλαν το υλικό στο Duisburg, όπου ο Michael ηχογράφησε όλα τα φωνητικά μέρη και συν-έγραψε δύο τραγούδια.
Ο Panos, ο Athan και ο Michael τελικά ολοκλήρωσαν το "No turning back".

Το "No turning back" άλμπουμ κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2007 από την Sleazy Rider Records το οποίο πήρε τις καλύτερες κριτικές ανά τον κόσμο!


Τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ύπαρξης, πέραν των show ως κύριο συγκρότημα, οι Redrum υποστήριξαν επίσης και πολλά διάσημα συγκροτήματα όπως οι Bonfire, Tyketto, Krokus, Danger Danger, House Of Lords, Adlers Apetite, Blue Tears, Europe, Robert Plantκαι Glenn Hughes.
Εμφανίστηκαν σε φεστιβάλ όπως τα "Firefest" και "Rockwave" στην ΑΘήνα.
                   ROCKWAVE 2007



           Firefest/Athens 2005



Το "No Turning Back" ήταν το πρώτο τραγούδι τους που κυκλοφόρησε και συμπεριλήφθηκε στην V3 την τρίτη συλλογή CD του melodicrock.com από τον Andrew McNiece το 2006.

Το 2012 οι Redrum ήταν οι Headliners στο "Rosewood Festival II" στη Θεσσαλονίκη και επίσης έπαιξαν στο "Z Rock Festival 2012".

Για το 2ο τους άλμπουμ οι REDRUM αποφάσισαν, να γράψουν και να ηχογραφήσουν μαζί στα RMB-Studios στο Duisburg στην Γερμανία με τον Michael Bormann στο τιμόνι. Περίπου σε 14 μέρες, 12 τραγουδάρες γράφτηκαν και τα βασικά ηχογραφήθηκαν.
Αυτά τα απίστευτα τραγούδια είναι τώρα έτοιμα να σας τρελάνουν στο νέο CD με τίτλο "Redrum ~ Victims Of Our Circumstances" παγκόσμια κυκλοφορία 26 Απριλίου 2013 από την RMB Records μαζί με μια περιοδεία για την υποστήριξη του τελευταίου τους αριστουργήματος .

Η Παγκόσμια περιοδεία τους ξεκινάει σε 18 ημέρες. Κατά την διάρκεια του Ευρωπαικού τους Tour θα επισκεφθούν χώρες όπως Γερμανία, Νορβηγία, Ελλάδα, Κύπρο και αργότερα το 2014 θα πραγματοποιηθεί το tour τους στην Αμερική με πρώτο σταθμό το Rock Harvest III στο Μέριλαντ. Περισσότερες συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα...


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ REDRUM TOUR -UPDATE-
Click on the link below, pick your event and order your tickets for:
https://www.facebook.com/RedrumOfficialGR/events

12.09.2013 – D/Nürnberg – Rockfabrik Nürnberg
SG - Tempesta
13.09.2013 – D/München – Garage Deluxe
SG - Tempesta
14.09.2013 – D/Duisburg – Parkhaus Meiderich
27.09.2013 – N/Oslo – Olsen På Bryn *DOOR:CC 150NOK
28.09.2013 – N/Oslo – Olsen På Bryn *DOOR:CC 150NOK
26.10.2013 – G/Thessaloniki – 8Ball Club Thessaloniki *DOOR: 10€
SG- Kingdragon, Jailcat, Silent Commitment
05.07.2014 – C/Nicosia – Mental Noise V Festival
01.11.2014 – US/Maryland – Rock Harvest 3


Ιστότοποι http://redrum-rocks.com/
http://www.youtube.com/user/SuperRedrumM...
https://www.facebook.com/RedrumOfficialGR
https://twitter.com/RedrumOfficial1
Γνωρίστε τους REDRUM! Επειδή και η HARD ROCK σκηνή στην Ελλάδα....βγάζει διαμάντια! Γνωρίστε τους REDRUM! Επειδή και η HARD ROCK σκηνή στην Ελλάδα....βγάζει διαμάντια! Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.