Μυστήριο με τεράστιο μαλλιαρό θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στις Φιλιππίνες (Εικόνες και βίντεο)

Ένα τεράστιο, τριχωτό μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία στις Φιλιππίνες, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα σε όσους έγιναν μάρτυρες στο περιστατικό.

Με δέος, τρόμο αλλά και περιέργεια οι ντόπιοι είδαν στην παραλία Cagdainao, των Νήσων Dinagat να χάσκει ένα θαλάσσιο τέρας και να φωτογραφίζονται με αυτό. Το τεράστιο λευκό τριχωτό «θηρίο» πιστεύεται ότι ξεβράστηκε στην ξηρά μετά από έναν πρόσφατο σεισμό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αρκετά επίσης ασυνήθιστα πλάσματα της θάλασσας έχουν ξεβραστεί στις ακτές των τροπικών νησιών μετά τον μεγάλο σεισμό της Κυριακής.

Οι εικόνες του πλάσματος έγιναν γρήγορα δημοφιλείς στο διαδίκτυο, με πολλούς βέβαια να έχουν και τις προτάσεις τους ως προς το τι θα μπορούσε να είναι αυτό το «τέρας».
Μάλιστα αρκετοί πρότειναν ότι το θηρίο θα μπορούσε να είναι ο Appa, ένας φανταστικός χαρακτήρας από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Avatar: The Last Airbender.

Ένας άλλος χρήστης, ο John Paul Garcia πρότεινε ότι το θηρίο μπορεί να είναι παρόμοιο με ένα πλάσμα σαν μισή-φάλαινα μισή-πολική αρκούδα που είχε ξεβραστεί στις ακτές της Margate, στη Νότιο Αφρική, την 25η Οκτωβρίου του 1924, η οποία πήρε και το παρατσούκλι Trunko. «Globster / Trunko; Μισό φάλαινα μισό πολική αρκούδα;» έγραψε.
Globster είναι το όνομα που δίνεται σε μια άγνωστη οργανική μάζα που ξεβράζεται σε ακτές του ωκεανού ή άλλου.


Για την ώρα πάντως το μυστήριο παραμένει. Επίσημη εξήγηση δεν έχει δοθεί ακόμη.
Ηλίας Σιατούνης
Μυστήριο με τεράστιο μαλλιαρό θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στις Φιλιππίνες (Εικόνες και βίντεο) Μυστήριο με τεράστιο μαλλιαρό θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στις Φιλιππίνες (Εικόνες και βίντεο) Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.