Τα πιο γρουσούζικα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας! Ειδικά το τελευταίο δεν το περιμέναμε με τίποτα! (Photos)

Πείτε μας προληπτικούς, αλλά πιστεύουμε πολύ πως πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι το σπίτι μας γεμάτο θετική ένέργεια. Επομένως πετάξτε από το σπίτι σας αυτά τα 8 γρουσούζικα πράγματα τα οποία σύμφωνα με το φενγκ σούι δεν πρέπει με τίποτα να βρίσκονται σε αυτό.

Να σας προειδοποιήσουμε πως στην gallery που ακολουθεί θα διαβάσετε αρκετές υπερβολές στις οποίες φυσικά και δεν πιστεύουμε. Από την άλλη, βέβαια, μάλλον θα ξεφορτωθούμε την κουνιστή καρέκλα που έχουμε στο σαλόνι.

Άδειες κουνιστές καρέκλες Άσχημα τα νέα για τις μαμάδες. Οι Ιρλανδοί πιστεύουν πως μια άδεια κουνιστή καρέκλα προσκαλεί τις σκοτεινές δυνάμεις να κάτσουν σε αυτήν. Ακόμα χειρότερα: Αν η καρέκλα κουνιέται από μόνη της αυτό σημαίνει πως κάποιο κακό πνεύμα έχει ήδη κάτσει σε αυτήν πράγμα που μπορεί να φέρει θάνατο και κακή τύχη στην οικογένεια.

Σπασμένα πιάτα και ποτήρια Με το που θα σπάσει έστω και λίγο κάποιο πιάτο ή ποτήρι καλό είναι να το πετάξετε αμέσως. Γιατί; Σύμφωνα με το φενγκ σούι τα πιάτα συμβολίζουν την ευημερία και την οικογένεια. Όταν τρώτε σε σπασμένα ή ραγισμένα πιάτα προσελκύετε προβλήματα και αποτυχίες στη ζωή σας.

Φυτά που έχουν μαραθεί Αν ξεχνάτε να ποτίζετε τα φυτά σας και τα φύλλα τους αρχίσουν και γίνονται καφέ έχει έρθει ή ώρα να τα αποχαιρετήσετε. Θεωρείται κακή τύχη να έχετε φυτά “πεθαμένα” στο σπίτι σας.

Μια μαύρη πόρτα Μπορεί να πιστεύετε πως μια μαύρη πόρτα μπορεί να δείχνει σικ αλλά σύμφωνα με το κινέζικο φενγκ σούι, μια μαύρη πόρτα προσελκύει κακή τύχη στο σπίτι. Αυτό δεν ισχύει αν η πόρτα σας κοιτάει προς το βορρά.

Ένα παλιό ημερολόγιο Ή ακόμα και ένα ημερολόγιο που δείχνει τη λάθος μέρα ή το λάθος μήνα. Μιας και αυτό το αντικείμενο υπάρχει για να δείχνει το χρόνο που περνάει, αν το χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο λέγεται ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή σας.

Καθρέφτες Δεν φέρνουν μόνο οι σπασμένοι καθρέφτες κακή τύχη. Ο θρύλος λέει πως οι καθρέφτες που αντανακλά μπορεί να σας κλέψει την ψυχή. Και αυτός είναι ο λόγος που οι Βικτωριανοί κάλυπταν τους καθρέφτες τους όταν κάποιος πέθαινε για να μην προλάβει να παγιδευτεί το πνεύμα του στο εσωτερικό του καθρέφτη.

Κακτοειδή Τα φυτά που έχουν αγκάθια (εκτός απο τα τριαντάφυλλα) αποτελούν εξαιρετικά κακό φενγκ σούι και λέγεται ότι φέρνουν αρνητική ενέργεια και κακή τύχη στο σπίτι.

Ένα σπασμένο ρολόι Φυσικά και είναι κακό φενγκ σούι να έχετε σπασμένα πράγματα στο σπίτι σας. Αν όμως, έχετε συγκεκριμένα ένα ρολόι το οποίο είναι σπασμένο, αυτό μπορεί να φέρει θάνατο στην οικογένειά σου. Τουλάχιστον αυτό πίστευαν οι άνθρωποι τον 19ο αιώνα.
Τα πιο γρουσούζικα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας! Ειδικά το τελευταίο δεν το περιμέναμε με τίποτα! (Photos) Τα πιο γρουσούζικα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας! Ειδικά το τελευταίο δεν το περιμέναμε με τίποτα! (Photos) Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.