Ο γραφίστας που ξαναέκανε νέους τους διάσημους [εικόνες]

Ότι πιο hot αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι το εγχείρημα του Ολλανδού γραφίστα Ard Gelinck, όπου στα διάσημα κάδρα του συνυπάρχουν ο τωρινός και ο νεανικός celebrity, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz να ποζάρουν με τον νεανικό εαυτό τους.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που χρειάζεσαι μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβεις ότι η εικόνα είναι προιόν photoshop, νομίζοντας ότι κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο.

Τα σχόλια που συνόδευσαν το εγχείρημα είναι διθυραμβικά, ακόμα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, σπεύδοντας να δώσουν τα credits στον διάσημο γραφίστα.

Κάποιοι προχώρησαν και σε σχόλια ότι τώρα είναι ομορφότεροι, όπως ο Κιάνου Ριβς και η Τζένιφερ Άνιστον. Θα συμφωνήσουμε σίγουρα μαζί τους.

Let's block ads! (Why?)

Ο γραφίστας που ξαναέκανε νέους τους διάσημους [εικόνες] Ο γραφίστας που ξαναέκανε νέους τους διάσημους [εικόνες] Reviewed by Unknown on 20:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.