Δημοκρατία της Τσεχίας Σκελετός Εκκλησία: Ένα έργο τέχνης

 

Τι νομίζετε ότι θα της τάξης των 40.000 έως 70.000 οστά; Ίσως θα έχετε ένα πολύ μεγάλο, παλιό, ανατριχιαστικό νεκροταφείο σας τρομάζουν μέχρι τη φαντασία σας. Εμείς δεν μιλάμε για...
ένα νεκροταφείο, αλλά μια εκκλησία στην πόλη τουSedlec στην Τσεχική Δημοκρατία, το Οστεοφυλάκιο Sedlec.
Είναι ένα πολύ εξαιρετικό Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη μικρή γραφική πόλη που έχει αποκτήσει φήμη για τα οστά ως βιολογικά διακοσμήσεις στην οροφή του ναού, οι τοίχοι, καμάρες, και σχεδόν οπουδήποτε.
Η εκκλησία σκελετός είναι πραγματικά ένα περίεργο έργο τέχνης, αλλά λειτουργεί καλά για την προσέλκυση περισσότερων θρησκευτικών να επισκεφθείτε το σπίτι της προσευχής. Η εκκλησία έχει τις ρίζες της στο 1218, όταν ηγούμενος Χένρι εξαπλωθεί ένα βάζο του εδάφους από το νεκροταφείο Αγίων Τόπων πάνω από το παρεκκλήσι . Ο τόπος λατρείας που θεωρήθηκε τότε ως ιερός χώρος ταφής.
Δεκάδες χιλιάδες νεκροί έχουν ταφεί στο Sedlec Οστεοφυλάκιο από 1318 μέσα από τις πληγές και τους πολέμους. Δύο αιώνες αργότερα, τα οστά που έχουν εκταφεί να δώσουν τη θέση τους για περισσότερες ενταφιασμούς. Ο Δούκας του Schwartzenberg διέταξε η χρήση του ανθρώπινου παραμένει ως άθλιο στολίδι για την εκκλησία.
Οι διακοσμήσεις είναι παρόντες οι δημιουργίες του διάσημου ξυλογλύπτη Τσεχίας Frantisek κτύπωση. Όπως και άλλοι τεχνίτες που αποτυπώνει την υπογραφή του σε Obra του Μαέστρα, από την τελευταία πάγκο στο παρεκκλήσι, μπορεί να δει κανείς το όνομά του στον δεξιό τοίχο γραμμένο με ανθρώπινα οστά.
Οστών για διακοσμήσεις λειτουργεί καλά για το ξωκλήσι με τα γιγαντιαία αναχώματα καμπάνα οστά τοποθετούνται σε κάθε γωνιά, καμάρες που χαρακτηρίζει τα ανθρώπινα οστά, και caput, και ένας πολυέλαιος που έχει σχεδόν όλα τα οστά του ανθρώπινου σώματος είναι μερικά από τα γνωστά κομμάτια.
Ανθρώπινα οστά μετατρέπει το ιερό ταφή και προσεύχεται έδαφος σε μια υπέροχη, περίεργη, τσούξιμο των οστών έργο τέχνης.

























Δημοκρατία της Τσεχίας Σκελετός Εκκλησία: Ένα έργο τέχνης Δημοκρατία της Τσεχίας Σκελετός Εκκλησία: Ένα έργο τέχνης Reviewed by Unknown on 13:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.