Μερικά Πραγματικά Περίεργο Τουριστικά αξιοθέατα!!!


 
Εδώ έχω συντάξει μια λίστα με μερικά από το πιο περίεργο και τρομακτικό έλξης τουριστών στον κόσμο, το ένα είναι πιο τρομακτικό από ό, τι άλλο.









Mutter Μουσείο Ιατρικής Ιστορίας, Φιλαδέλφεια

Mutter Μουσείο Ιστορίας της Ιατρικής στη Φιλαδέλφεια είναι το μουσείο των παθήσεων, παλιά ιατρικού εξοπλισμού και των βιολογικών ειδών έκθεμα. Το μουσείο είναι το διασημότερο για γιγαντιαία συλλογή των κρανίων.

Τρουκ Λιμνοθάλασσα, Μικρονησία

Μεγάλο μέρος των ιαπωνικών δυνάμεων Ναυτικού τώρα βρίσκεται στο κάτω μέρος των ρηχών Τρουκ Λιμνοθάλασσα της Μικρονησίας, νοτιοδυτικά της Χαβάης. Οι Μπλε βάθη είναι γεμάτα με ναυάγια των θωρηκτών και αεροπλανοφόρων, βυθίστηκε κατά το έτος 1944 και είναι πλέον ανοιχτή για τους δύτες.

Σονόρα Αγορά Μαγεία στην Πόλη του Μεξικού, Μεξικό

Σονόρα αγορά ανοίγει καθημερινά για να προσκυνητές από Πόλη του Μεξικού και τους τουρίστες από πέρα ​​από που έρχονται εδώ για τις προβλέψεις και υποσχέσεις τύχη της καλύτερης ζωής. Αυτό είναι το μέρος όπου ο τοπικός πληθυσμός αγοράζει "υπερφυσικό" κάποια πράγματα, όπως το αίμα του κροταλία ή αποξηραμένα κολίβρια για να εξημερώσουν το τύχη.

Νησί του Πάσχα, Χιλή

Ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη πάνω στη γη είναι το Νησί του Πάσχα, με την τεράστια, κόψτε πέτρινες μορφές των γιγάντων, εισδύουσες στο χώμα κάτω από το βάρος των χιλιετιών. Αγάλματα κοιτάνε στον ουρανό, σαν να ήταν ένοχοι των εγκλημάτων ορισμένες μυστικιστικές.

Manchac βάλτους, Λουιζιάνα

Τα σκάφη με τους τουρίστες, το οποίο επιπλέει μέσα στους βάλτους της πυρσούς που περιβάλλεται από κυπαρίσσια και παλιές μακρά νήματα του βρύα κρέμονται από τα κλαδιά των κυπαρισσιών. Οι Manchac Ανταλλαγές ονομάζεται επίσης "φάντασμα οι ανταλλαγές".

Κατακόμβες του Παρισιού, Γαλλία

Τα οστά και τα κρανία συσκευάζονται και στις δύο πλευρές του διαδρόμου, όπως εμπορευμάτων στην αποθήκη. Ο αέρας εδώ είναι στεγνό και έχει μόνο μια ελαφρά οσμή της αποσύνθεσης. Εδώ είναι επίσης μερικές στεφάνης, σε γενικές γραμμές χρονολογείται από τη Γαλλική Επανάσταση, η οποία είναι βασιλιάς σημαίας και ευγενείς. Βρίσκονται περίπου 187 χιλιόμετρα κάτω από ολόκληρη την πόλη και μόνο ασήμαντο μέρος τους ανοίξει για το κοινό.

Winchester House, Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια

Λέγεται ότι τα φαντάσματα της τρέλας για ένα κορίτσι το όνομα Σάρα ζουν σε 160 δωμάτια του σπιτιού. Δεδομένου ότι το σπίτι είχε ανοίξει για το κοινό, υπάρχουν καταγγελίες για αδιάκοπη περίεργα γεγονότα. Ακόμα κι αν οι τουρίστες δεν πιστεύουν στα φαντάσματα, οι κλυδωνισμοί από την θέση της απεραντοσύνης.

Αδιέξοδο Mary King, Εδιμβούργο

Αρκετοί δρόμοι με σκοτεινό παρελθόν κρυμμένα κάτω από τη μεσαιωνική παλιά πόλη του Εδιμβούργου. Ο τόπος, όπου στο XVII αιώνα-ου τα θύματα της πανούκλας έκλεισαν μέχρι και αφέθηκε να πεθάνει, είναι διάσημη για τα φαντάσματα του. Πρόσφατα άνοιξε για τους τουρίστες, οι οποίοι προσελκύονται από τις ιστορίες για τις υπερφυσικές της πνεύματα.

Απόκρυφη Μονή Thelema, Σικελία

Aleister Crowley - είναι ίσως μία από τις πιο απεχθείς αποκρυφιστές στον κόσμο, και αυτό το σπίτι αγρόκτημα πέτρας που γεμίζουν με τις σκοτεινές παγανιστικές τοιχογραφίες, που ήταν κάποτε η κοσμόπολη του σατανικά όργια. Τουλάχιστον, αυτό θεωρήθηκε ως τέτοια στις 1920-s. Crowley είναι γνωστό, λόγω των οπαδών του, όπως ο Marilyn Manson. Οι τουρίστες, ικανή να μπορεί να περιπλανηθεί εσωτερισμό εκεί και θα ενθουσιάσουν τους.

Τσερνομπίλ, στην Ουκρανία

Οι τουρίστες, που έρχονται στην Ουκρανία, στην εγκαταλειμμένη πόλη του Πριπγιάτ, βρίσκονται στη ζώνη αποκλεισμού. Εδώ, όλα τα πράγματα είναι αριστερά στη βιασύνη σε αυτό το φρικτό 1986, όταν Τσερνομπίλ ατύχημα πυρηνικού σταθμού που χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για πάντα.


Μερικά Πραγματικά Περίεργο Τουριστικά αξιοθέατα!!! Μερικά Πραγματικά Περίεργο Τουριστικά αξιοθέατα!!! Reviewed by Unknown on 12:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.