ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ...Απίστευτη η μεταμόρφωση του Άρη Σερβετάλη!!!!!!Δείτε τον 12 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ο Άρης Σερβετάλης... μεταμορφώθηκε. Θυμάστε τον Λάζαρο από το "Είσαι το ταίρι" μου, τον φευγάτο τύπο με το ιγκουάνα; Ε! Ξεχάστε τον. 
Ο Άρης Σερβετάλης του σήμερα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Λάζαρο, τον εκκεντρικό τύπο του "Είσαι το ταίρι μου", με την κόκκινη μοϊκάνα και το ιγκουάνα στον ώμο. Ο 37χρονος ηθοποιός, 12 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά του Mega, είναι αγνώριστος.
Ο Άρης Σερβετάλης μετά την επιτυχία του "Είσαι το ταίρι μου" παρέμεινε στο Mega. Συνέχισε με την κοινωνική σειρά "Κλείσε τα μάτια", ενώ πρωταγωνίστησε κατά την περίοδο 2006 - 2008 στη σειρά "Singles" ενσαρκώνοντας το ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη. Αργότερα εστίασε στο θέατρο. Αρχικά στο θέατρο "Πρόζα" έλαβε μέρος στην παράσταση "Μια Ιστορία στο Ζωολογικό Κήπο" του συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, καθώς και στις δύο παραστάσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλους "2" και "ΜΗΔΕΙΑ2". Πέρυσι ήταν στην παράσταση "Αχ, Αυτά τα Φαντάσµατα του Γιάννη Κακλέα" στο θέατρο Βρετάνια και παράλληλα έπαιζε στα "Χάρτινα Λουλούδια" με την Κατερίνα Λέχου στο θέατρο Ιλίσια.
Φέτος ο Άρης Σερβετάλης, θα πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αποθήκη στο έργο "Το Κουρδιστό Πορτοκάλι", σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη συνέντευξη τύπου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Αντίνοος Αλμπάνης, Νεκτάριος Λουκιανός, Χρήστος Μαλάκης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δρόσος Σκώτης, Κίμων Φιορέττος. 
Ο Άρης Σερβετάλης στην ιδιωτική του ζωή είναι παντρεμένος. Του αρέσει να χαζεύει με τις ώρες τη θάλασσα, να ακούει electro, rock και μελωδικές κυρίως μουσικές συνθέσεις. Δεν κυκλοφορεί πια µε µηχανή αλλά µε το µετρό και από το Θησείο µετακόµισε στου Παπάγου.

ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ...Απίστευτη η μεταμόρφωση του Άρη Σερβετάλη!!!!!!Δείτε τον 12 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου" ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ...Απίστευτη η μεταμόρφωση του Άρη Σερβετάλη!!!!!!Δείτε τον 12 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου" Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.