ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ! Το ακριβότερο φορτηγό – νταλίκα στον κόσμο κατασκευάστηκε για λογαριασμό Μαλαισιανού Σουλτάνου (ΦΩΤΟ)


Ο Σουλτάνος Ιμπραήμ Ισμαήλ του μαλαισιανού κρατιδίου του Τζοχόρ, έκανε ιδική παραγγελία την ακριβότερη νταλίκα-ρυμουλκό στον κόσμο, μόνο και μόνο για να μεταφέρει το εξίσου πανάκριβο ταχύπλοο που έχει στην κατοχή του.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη βρετανική Daily Mail, η νταλίκα αυτή στοίχισε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια και προσφέρει απίστευτες ανέσεις στο Σουλτάνο και σε όποιον άλλο έχει αρκετή τύχη να ταξιδέψει με το «χλιδάτο» φορτηγό όχημα

Θεωρείται ότι πρόκειται για την ακριβότερη νταλίκα όλων των εποχών, καθώς η τιμή της αμέσως λιγότερο ακριβής μετά βίας φτάνει τις 350,000 δολάρια.

Με μέγιστη ταχύτητα 100 χιλ. την ώρα το όχημα δεν είναι φτιαγμένο για αγώνες αλλά για να προσφέρει τις περισσότερες δυνατές ανέσεις στον ιδιοκτήτη του.


ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ! Το ακριβότερο φορτηγό – νταλίκα στον κόσμο κατασκευάστηκε για λογαριασμό Μαλαισιανού Σουλτάνου (ΦΩΤΟ) ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ! Το ακριβότερο φορτηγό – νταλίκα στον κόσμο κατασκευάστηκε για λογαριασμό Μαλαισιανού Σουλτάνου (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.