BINTEO: Τουρκοκύπρια με ερ w τ ι -κά β - ί - τσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έ - ρ -w τ- α με τον σύζυγό της!

Τουρκοκύπρια με ερωτικά βίτσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έρωτα με τον σύζυγό της!
Η μητέρα τριών παιδιών είχε φαντασίωση να την παρακολουθεί η εξωσυζυγική της σχέση ενώ συνουσιαζόταν με τον νόμιμο σύζυγό της - Όμως ο εραστής δεν άντεξε και όρμηξε μέσα στο δωμάτιο 
Ο κακός χαμός έγινε στο «δικαστήριο» της κατεχόμενης Κερύνειας σε δίκη για μια περίεργη υπόθεση με αφορμή τις σ ε $- ουαλικ - ές φαντασιώσεις μιας παντρεμένης Τουρκοκύπριας και μητέρας τριών παιδιών εκ των οποίων το μικρότερο τεσσάρων ετών. 

Η Τουρκοκύπρια διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με έναν Τουρκοκύπριο και του είχε εκμυστηρευθεί την φαντασίωση της, να κάνει έρωτα με τον σύζυγο της και να παρακολουθεί κρυφά ο εραστής. 

Πριν λίγες μέρες η Τουρκοκύπρια κάλεσε τον εραστή της να σταθεί έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου για να την παρακολουθεί όταν έκανε σεξ με τον σύζυγο της. Το σχέδιο αρχικώς κύλησε ομαλά. Ωστόσο ο εραστής αποδείχθηκε ζηλιάρης και δεν άντεξε να βλέπει την ερωμένη του να κάνει έ ρw τα με τον σύζυγο της και πήδηξε από το παράθυρο, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και άρχισε να τους δέρνει και τους δύο. 

Το πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας με την απίστευτη ερωτική ιστορία 


Ο ανυποψίαστος σύζυγος που δεν ήξερε τίποτα αρχικώς νόμισε ότι επρόκειτο για κλέφτη και κάλεσε την «αστυνομία». Ο εραστής συνελήφθη και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας αφού αρχικώς είχε πει ψέματα ισχυριζόμενος ότι ήταν κλέφτης. 

Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία στο δικαστήριο, μαζεύτηκαν οι συγγενείς του συζύγου έξω από το κτήριο και επιτέθηκαν εναντίον της άπιστης συζύγου για να την λιντσάρουν επειδή τους εξευτέλισε στη μικρή κοινωνία που ζουν. 

Ο εραστής και η σύζυγος προφυλακίστηκαν για ψευδείς πληροφορίες στις «αρχές» και ο σύζυγος μάλλον ξεκίνησε τις διαδικασίες για διαζύγιο. 

 

Πηγή: Protothema.gr
BINTEO: Τουρκοκύπρια με ερ w τ ι -κά β - ί - τσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έ - ρ -w τ- α με τον σύζυγό της! BINTEO: Τουρκοκύπρια με ερ w τ ι -κά β - ί - τσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έ - ρ -w τ- α με τον σύζυγό της! Reviewed by olablogs on 10:08 Rating: 5
Από το Blogger.