Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Ο Δρ Σεμίρ Οσμανάγκιτς, αυτός που ανακάλυψε τις Πυραμίδες της Βοσνίας, όπως εξηγεί ο ίδιος έχει κάνει μια ακόμα συναρπαστική
ανακάλυψη που αλλάζει όχι μόνο την ιστορία της ευρωπαϊκής ηπείρου, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη…
Η ανακάλυψη του αυτή αφορά τα στάσιμα κύματα Tesla στην κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου -τα οποία πιστεύεται ότι ταξιδεύουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ενώ δεν χάνουν την δύναμή τους καθώς περνούν μέσα από κοσμικά σώματα- τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτού που αναφέρεται ως ένα «κοσμικό διαδίκτυο» που επιτρέπουν άμεσες διαγαλαξιακές επικοινωνείες σε όλο το σύμπαν, αναφέρει ο Δρ Osmanagić.
Έχουν καταγραφεί ενεργειακά φαινόμενα πάνω από την Πυραμίδα του Ήλιου στο Visoko, για τα οποία αναζητείται ένας διαφορετικό ορισμός της πυραμίδας σε σύγκριση με τις συμβατικές και δογματικές εξηγήσεις. Οι πυραμίδες είναι ενισχυτές ενέργειας που στέλνουν και λαμβάνουν πληροφορίες μέσα από τον ήλιο αλλά και προς αυτόν…
Ένα κοσμικό ίντερνετ;
Για πολλούς άλλους ερευνητές, μεταξύ των οποίων ο πιο σημαντικός είναι ο Nikola Tesla, τα βαθμωτά κύματα, ή στάσιμα κύματα, που δημιουργούνται σε αλληλεπίδραση πεδίου στρέψης, ταξιδεύουν με μεγαλύτερες ταχύτητες από το φως. Εκτιμάται ότι είναι 10 δισεκατομμύρια φορές ταχύτερα από ό, τι το φως του Ήλιου. Με αυτόν τον τρόπο, τα πεδία στρέψης μπορεί να κινηθούν μέσα από οποιοδήποτε άλλο κοσμικό σώμα (πλανήτες, ήλιους) χωρίς σπατάλη ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα, να μεταφέρουν πληροφορίες (σε μορφή ενέργειας) και ότι δεν υπάρχει καμία απώλεια στην ποιότητα και την ποσότητα αυτών των πληροφοριών.
Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν δύο άκρα (απομακρυσμένα μέρη του Σύμπαντος) στα οποία θα είναι εγκατεστημένοι δύο παραγωγοί (γεννήτριες) της ενέργειας, τα οποία θα αποτελούν/προσφέρουν την αμοιβαία επικοινωνία μέσω των πεδίων στρέψης του Tesla. Η μεταβίβαση πληροφοριών θα είναι σχεδόν στιγμιαία ανάμεσα στα δύο απομακρυσμένα μέρη του Σύμπαντος, οπότε οι πληροφορίες δεν θα χάνουν την ποιότητά της κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. (sarajevotimes.com)
Η πυραμίδα είναι το πιο ισχυρό από όλα τα γεωμετρικά σχήματα, σε σχέση με τις ενέργειες. Αν βρίσκεται πάνω από ένα ισχυρό σημείο ενέργειας (το οποία πηγάζει ενδεχομένως από την γη), τότε η πυραμίδα γίνεται ο ενισχυτής ενέργειας.
Κάτω από την Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου, υπάρχουν σιδερένια ελάσματα (τα οποία παράγουν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο). Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπόγειες ροές νερού. Η πιο κοντινή στην επιφάνεια (που απελευθερώνει αρνητικά ιόντα), ενώ η δεύτερη που βρίσκεται πιο βαθιά από την προηγούμενη, δημιουργεί ηλεκτρικό ρεύμα, σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα. Επίσης, εντοπίζεται φυσικός μαγνητισμός και οργόνη.
Αυτά τα ενεργειακά φαινόμενα μπορούν να μετρηθούν με επιστημονικά όργανα.
Αλλά, πώς μπορούμε να μετρήσουμε τα ενεργειακά φαινόμενα για τα οποία δεν έχουμε ακόμη αναπτύξει τα επιστημονικά όργανα;
Στην επιφάνεια της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου (η οποία υποστηρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι ελληνικής κατασκευής και προέλευσης), κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών, έχουν βρεθεί άφθονοι κρύσταλλοι χαλαζία. Ο κρύσταλλος είναι, επίσης, παρόν σε υπόγειες σήραγγες, αλλά πιθανότατα και κάτω από την πυραμίδα.
Είναι γνωστό ότι ο χαλαζίας λαμβάνει και ενισχύει την ενέργεια.
Κοιλότητες ή υπόγειες σήραγγες μπορούν να ενισχύσουν την ενέργεια. Η σπειροειδής διάταξη των επτά επιπέδων των σηράγγων μέσα στις πυραμίδες οδηγούν στην επιτάχυνση της ενέργειας της κίνησης και ενισχύουν την έντασή της.
Ο Φιλανδός ερευνητής Mika Virpiranta διαπίστωσε ότι 26 ηφαιστειακές γραμμές οδηγούν προς τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου.
Επιπλέον, εάν η πυραμίδα βρίσκεται στη γραμμή που συνδέει τα δύο ηφαίστεια τότε η δομή βρίσκεται σε μια ηφαιστειακή γραμμή.
Στην περίπτωση της εν λόγω πυραμίδας, 15 από τις 26 γραμμές έχουν τρία, τέσσερα ή πέντε ηφαίστεια τοποθετημένα στην ίδια γραμμή.
Αυτός ο παράγοντας δείχνει και πάλι τη σημασία της θέσης των πυραμίδων στο Visoko, γιατί τα ηφαίστεια είναι πηγές ενέργειας: λάβα, σίδηρος, κρύσταλλοι, και μέταλλα, γράφει ο Δρ Osmanagić.
Επιπροσθέτως, αν παρατηρήσουμε τις ακριβείς θέσεις της σειράς των πυραμίδων στο Visoko (ένα ισόπλευρο τρίγωνο ανάμεσα στην Πυραμίδα του Ήλιου, της Σελήνης και του Δράκου, ένα άλλο τρίγωνο μεταξύ της Πυραμίδας της Αγάπης, της Γης και της δομής Fojnica ) και παρατηρήσουμε τα στοιχεία της ιερής γεωμετρίας («Λουλούδι της ζωής», τον τύπο Fibonacci), παρατηρούμε ότι ολόκληρη η περιοχή έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό ενεργειακό συγκρότημα το οποίο αναφέρουμε ως «Βοσνιακή κοιλάδα των πυραμίδων».
Τα αρχικά όρια είναι κάτι που ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε. Πόσο μάλλον, την ροή της ενέργειας που χρησιμοποιήθηκε για να είναι πολύ πιο έντονη και πιο ισχυρή, κατά το παρελθόν. Ο πλανήτης μας, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τέλους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, περίπου 12.000 χρόνια πριν, ήταν ισχυρότερος και υγιέστερος.
«Πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, έγραψα σχετικά με το ρόλο των αρχαίων Μάγια ως «κοσμικούς χρονομέτρες», σε βιβλία για τον πολιτισμό, ότι στόχος τους ήταν η εναρμόνιση της συχνότητας του πλανήτη μας με εκείνη του Ήλιου. Εκείνη την εποχή, αυτή η υπόθεσή μου είχε ληφθεί από τους συντάκτες της Wikipedia και χρησιμοποιήθηκε ως «επιχείρημα για να με δυσφημήσουν»», αναφέρει ο Δρ. Osmanagić.
Οι έρευνες, οι ανακαλύψεις, η επιχειρηματολογία, οι ισχυρισμοί και οι απόψεις του Δρ. Osmanagić, όπως αναφέρει και ο ίδιος, έχουν πολεμηθεί όσο τίποτε άλλο, ενώ όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, χτίζοντας έναν τοίχο εχθρότητας προς το μέρος του.
Έχουν περιορίσει την πρόσβασή του σε κορυφαία επιστημονικά τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Αρχαιολόγοι μεγάλου βεληνεκούς και κορυφαίοι επιστήμονες τον αντιστρατεύονται και στρέφονται συνεχώς εναντίον του. Όμως, όλοι κάνουν λάθος και αυτό το αποδεικνύουν οι έρευνές του και οι ανακαλύψεις του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
Άραγε, λοιπόν, μπορεί η Πυραμίδα του Ήλιου της Βοσνίας (και, ίσως, γενικότερα και οι άλλες πυραμίδες του πλανήτη) να αποτελούν ένα κέντρο αποστολής και λήψης πληροφοριών από και προς άλλους μακρινούς πολιτισμούς του σύμπαντος;
ΠΗΓΗ
Η Πυραμίδα της Βοσνίας είναι πομποδέκτης με μακρινούς πολιτισμούς;;;;;
Reviewed by Unknown
on
23:00
Rating: