ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ…ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πραγματικά ο εκπληκτικό απολογισμό που έκανε ο δημοσιογράφος της Hürriyet, ο Nedim Şener, δείχνει το πόσο έχει αποδεκατιστεί ο τουρκικός στρατός ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης, δηλαδή απέναντι απ τα ελληνικά νησιά, από στελέχη και προσωπικό μετά το αποτυχόν πραξικόπημα του 2016.

Το γεγονός αυτό δείχνει τα τεράστια κενά που έχουν δημιουργηθεί και που σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθούν, ενώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό, το κυνήγι των «μαγισσών», δηλαδή οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις στρατιωτικών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό αυτό άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου, στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων επικρατεί ένα μεγάλο χάος ενώ δρουν οι λεγόμεναι itirafçi, δηλαδή οι πρώην προσκείμενοι στον Γκιουλέν που για να σωθούν από δις διώξεις και φυλακίσεις καταδίδουν συναδέλφους τους σαν συνωμότες κατά του καθεστώτος οι οποίοι συλλαμβάνονται και κρατούνται για ανακρίσεις ενώ οι περισσότεροι καταλήγουν και αυτοί στις τουρκικές στρατιωτικές φυλακές.

Για όλα αυτά φυσικά και σκόπιμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τα ελληνόφωνα ανθελληνικά κανάλια, όπου καλλιεργείται συστηματικά η τουρκοφοβία και τουρκολαγνεία σαν μέρος ψυχολογικού πολέμου για να τρωθεί το ελληνικό ηθικό, ενώ η παραπληροφόρηση οργιάζει σε βάρος πάντα και της ενημέρωσης αλλά και των εθνικών συμφερόντων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Let's block ads! (Why?)


ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ…ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ…ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! Reviewed by olablogs on 09:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.