Ελληνοτουρκικά - Κ. Λουκόπουλος: “Η διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας είναι μύθος”

Ο αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Λουκόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη, εξηγώντας μέσω απτών παραδειγμάτων, πως ο,τιδήποτε ακούγεται στα Μέσα Ενημέρωσης για την «διπλωματική απομόνωση» της Τουρκίας, δεν ισχύει στην πραγματικότητα, καθώς η γείτονα αντιμετωπίζεται από τους «ισχυρούς παίκτες» ως δύναμη υπολογίσιμη και ισότιμη.

Αρκεί να σταθεί κανείς στο γεγονός πως οι δηλώσεις του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τσαρλς Μισέλ για τον εποικοδομητικό ρόλο της Άγκυρας στο ζήτημα της Λιβύης και η κατανόηση από μέρους της Ευρώπης για το θέμα της ασφάλειας που αντιμετωπίζει ο Ερντογάν στην βορειοανατολική Συρία, δεν μεταδόθηκαν από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης.

Ως εκ τούτου, η ελληνική πολιτική ηγεσία θα πρέπει επιτέλους να μιλήσει ευθέως στους Έλληνες πολίτες για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί, προκειμένου να αποφύγει να συρθεί στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και ατιμωτικών συμβιβασμών, που θα ισοδυναμούν με παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Απόσπασμα από την εκπομπή radio 98,4 με το Γιώργο Σαχίνη, 13.01.2020

Let's block ads! (Why?)

Ελληνοτουρκικά - Κ. Λουκόπουλος: “Η διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας είναι μύθος” Ελληνοτουρκικά - Κ. Λουκόπουλος: “Η διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας είναι μύθος” Reviewed by Unknown on 14:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.