Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα των λειτουργιών του ανθρώπινου εγκεφάλου έχει ερευνηθεί εκτενέστατα κατά τις περασμένες δεκαετίες (πίνακας 2) και είναι πλέον γνωστές οι συχνότητες που εκπέμπει ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας του (ύπνος, ξύπνιος, εγρήγορση κτλ).
Πέρα από τις συχνότητες που χρησιμοποιεί για τη λειτουργία του, έχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να λαμβάνει ή να εκπέμπει συχνότητες από και προς το περιβάλλον σε μία αμφίδρομη συναλλαγή στα πλαίσια του φάσματος των συχνοτήτων του
[1].
Η κατ’ αυτό τον τρόπο επικοινωνία του με άλλα άτομα ή με τη φύση είναι γνωστή από πολύ παλιά. Οι συχνότητες του εγκεφάλου μας έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν αντιδράσεις στη φύση και σε αυτή βασίζονται π.χ. τα ινδιάνικα τελετουργικά για την πρόκληση βροχής. Επίσης η «λήψη» συχνοτήτων του περιβάλλοντος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο εγκέφαλος συγχρονίζεται με τη συχνότητα που λαμβάνει και αρχίζει να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Π.χ. μία επερχόμενη καταιγίδα από τις συχνότητες που εκπέμπει προκαλεί αισθήματα άγχους βάζοντας το σώμα σε κατάσταση επαγρύπνησης.
Όπως συντονίζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος με τις φυσικές συχνότητες, συντονίζεται και με τεχνητές πηγές συχνοτήτων. Αυτή τη δυνατότητα εκμεταλλεύονται π.χ. διάφορα mind machines που υπόσχονται χαλάρωση, αλλά τακτικές mind control. Λεπτομερής αποκρυπτογράφηση του εγκεφάλου δείχνει τη συχνότητα που χρησιμοποιεί σε σχέση με συναισθήματα και ικανότητες. Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Μονρόε στις ΗΠΑ έχει προχωρήσει στην εμπειρική καταγραφή υψηλότερων συχνοτήτων και αναλυτικότερες συνδέσεις-ερμηνείες αυτών (Πίνακας 3). Ο πίνακας που προέκυψε έχει και την άλλη όψη του: όποιος τον γνωρίζει, μπορεί να προκαλέσει τεχνητά, συγκεκριμένα αισθήματα σε άλλους ανθρώπους και γίνεται όπλο στα χέρια όσων συστηματικά χρησιμοποιούν τακτικές mind control. Π.χ. εκπέμποντας τεχνητά κατασκευασμένες συχνότητες στα 523Hz μπορεί να προκληθούν σε πληθυσμούς αισθήματα φόβου και πανικού.
Η θεωρητική δυνατότητα επιρροής της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσω ελεγχόμενων συχνοτήτων είχε προταθεί και παλαιότερα από σοβιετικές νευροψυχολογικές έρευνες στην Uralyera και το Novosibirsk[2] που έδειξαν πως συσκευές μικροκυμάτων μπορούν να προκαλέσουν ακούσια ψυχολογική συμμόρφωση.
Εφαρμογή μαζικής επιρροής συνειδήσεων αποτελεί το γεγονός που έλαβε χώρα στις 31.12.2001 στη Γερμανία. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο ραδιοφωνικός σταθμός r.s.2 (94,3) του Βερολίνου εξέπεμπε μία συχνότητα «ναρκωτικό», όπως τη χαρακτήρισαν οι επιστήμονες Grazyna Fosar και Franz Bludorf. Συγκεκριμένα παράλληλα με την εκπεμπόμενη μουσική στελνόταν και συνδυασμοί από τόνους ιδιαίτερα υψηλών συχνοτήτων (13,5 und 14,5 kHz), οι οποίες αλληλεπιδρούν με τον εγκέφαλο και τον αναγκάζουν σε παραγωγή ενδορφίνων, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν αισθήματα ευφορίας και ευτυχίας. Αποτέλεσμα ήταν να μη γνωρίζουν οι ακροατές[3] για ποιο λόγο αισθανόταν ολοένα και πιο χαρούμενοι. Η απάντηση βρισκόταν στο «happy signal», το οποίο βασιζόταν, σύμφωνα με δηλώσεις από την πλευρά του σταθμού, σε αμερικανικές έρευνες. Η πρόταση εφαρμογής του είχε έρθει από την αμερικανική συμβουλευτική εταιρία, με την οποία συνεργάζεται ο σταθμός.
Άλλος ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εμπλέκεται σε πειράματα με τον πληθυσμό είναι ο „Antenne 1“ στη Στουτκάρδη. Στις 10 Απριλίου 2002, σε συνεργασία με τον Dr. Karl-Heinz Bauer διεξήγαγε το μεγαλύτερο «σεξουαλικό πείραμα[4]»όλων των εποχών. Ο σταθμός εξέπεμπε όλη την ημέρα ένα sex signal, δηλαδή ένα βόμβο[5] χαμηλής συχνότητας καλυμμένο πίσω από τη μουσική. Σύμφωνα με μελέτες που διεξήγαγε ο Dr. Karl-Heinz Bauer, στην πανεπιστημιακή γυναικολογική Κλινική Frankfurt/Main, οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, κάτω από 100Hz, επηρεάζουν την παραγωγή προλακτίνης στον εγκέφαλο. Αυτή η ορμόνη με τη σειρά της προκαλεί αυξημένη παραγωγή σεξουαλικών ορμονών[6]. Οι συγκεκριμένες συχνότητες ήταν κατά προέκταση μία μορφή ηλεκτρομαγνητικών αφροδισιακών. Η Αστυνομία και η ADAC προειδοποιούσε τη συγκεκριμένη μέρα για υψηλό κίνδυνο ατυχημάτων εξαιτίας του εκπεμπόμενου τόνου. Επιπλέον γιατροί προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο τέτοιων εκπομπών σε μεγάλες ομάδες του πληθυσμού, καθώς θα μπορούσαν να προκληθούν επικίνδυνες καρδιακές αρρυθμίες ή πόνοι, καθώς η προλακτίνη, πέρα από την συμμετοχή της στη σεξουαλική διέγερση, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόκληση πόνου. Το DNA μας= κεραία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποκαλύψει πως πέρα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το ίδιο το DNA μας, χρησιμοποιεί ένα φάσμα συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για τη λειτουργία του αλλά και για «επικοινωνιακούς» σκοπούς. Σε αντίθεση με τον εγκέφαλο, το DNA αντιδρά μόνο σε υψηλές συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Ο Ρώσος επιστήμονας Pjotr Garjajev, με την ομάδα του στον τομέα της «Κυματο-γενετικής», διαπίστωσαν πως το ανθρώπινο DNA αποτελεί μία κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος. Η μορφή του DNA, σαν διπλή έλικα, αποτελεί μία τέλεια ηλεκτρομαγνητική κεραία, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα σαν δέκτης και σαν πομπός. Η έλικα «ξετυλιγμένη» έχει μήκος 2μ, που σημαίνει πως η ιδιοσυχνότητα του DNA είναι 150ΜΗz. Η δε αποθηκευτική δύναμη του DNA υπολογίζεται σε 3 Gigabit.[7]Το 90% του DNA[8], το οποίο μέχρι σήμερα ονόμαζαν οι επιστήμονες «σιωπηλό» DNA, έχει αυτή ακριβώς τη λειτουργία.
Αυτή η αποκάλυψη φανερώνει πως κάθε κύτταρο του ανθρώπινου οργανισμού, μέσα στο οποίο βρίσκεται το DNA, έχει την ικανότητα να λαμβάνει και να αποθηκεύει συχνότητες που έρχονται από εξωτερικές πηγές, όταν αυτές βρίσκονται στα πλαίσια των συχνοτήτων που χρησιμοποιεί. (Πράγματι στην ίδια συχνότητα λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία, τα ραντάρ και η μικροκύματτική τεχνολογία.(βλ. Πίνακα 1)
Πολλές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογικές εφαρμογές μπορεί να προκαλούν βλάβες στα κύτταρα από άγνοια(?), αλλά η πρόκληση αλλαγής ή βλάβης στα γονίδια είναι δυνατή και με τη χρήση «μοντουλαρισμένης» ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας(ως όπλο), καθώς το DNA είναι σε θέση να την λαμβάνει και να την επεξεργάζεται.
Συγγραφή: Απρίλιος 2007
("Απαγορευμένες Τεχνολογίες" εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ)
http://www.filoumenos.com
Συχνότητες και έλεγχος του.... νού
Reviewed by Unknown
on
21:58
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου